perjantai 5. helmikuuta 2010

Heippa kaikille!

Tästä starttaa uusi wannabe-urheilijan/kotiäidin sporttiblogi! Blogini käsittelee lähinnä kestävyysurheiluun ja ravitsemukseen liittyviä kaikenlaisia aiheita maan ja taivaan väliltä. Omista treeneistä ja ravintoasioista tulee varmasti paljon juttua. Tavoitteeni on palata rytinällä takaisin rakkaan lajini olympialuokkien soudun pariin.

Paluu-projektissani on tähän mennessä tapahtunut hurjan paljon asioita. Viime heinäkuussa toisen lapseni syntymän jälkeen palasin takaisin liikuntaharrastuksen pariin. Taukoa ehti säännölliseen treenamiseen junnuvuosien jälkeen tulla neljä pitkää vuotta. Kun vaaka rupesi vauvamahan kanssa näyttämään hurjia lukemia ja kunto oli rapistunut aivan olemattomaksi päätin, että nyt saa riittää. Helposti sujuneen synnytyksen jälkeen aloin liikkua jo seuraavalla viikolla. Paino on pudonnut yli 16kg :D ja säännöllistä treeniä ilman repsahduksia on takana reilut 7kk. Tästä on hyvä jatkaa kohti kesän kisoja!

Olen kahden ihanan pikkuisen kotiäitinä (Iiris 3v. ja Rasmus 7kk) ja tämä on antoisaa, mutta niin haasteellista aikaa. Omien treenien, puolison treenien, arkiaskareiden ja lastenhoidon yhdistäminen vaatii välillä melkoista taiteilua. Tähän asti olemme selvinneet kunnialla, kiitos siitä ihanille luotto-lapsenvahdeille! :)

Jatkoa seuraa viikonlopun hiihtoleirin jälkeen, nyt kun vauhtiin päästiin!

1 kommentti: