maanantai 20. syyskuuta 2010

Dataa viime kaudesta


Kausi 2009-2010 (syyskuu-elokuu):

treeniä 426h
hiihtoa 850km
soutua 119km + 660km (viime syksy + kevät 2010-elokuu 2010)
laihdutettua läskiä 21,5kg
yhteensä 13 kisastarttia
2 SM-kultaa (ergojoukkue ja LW1X)
2 SM-hopeea (W4X ja W8+)
voimaennätys penkistä 35kg :D
treenilajit: soutu veneellä, soutu ergolla, soutu altaalla, hiihto (molemmat tyylit), juoksu, pyöräily, raaka puntti, dyno-puntti, jumppa, suunnistus, metsäjuoksu, sauvakävely, yleisurheilua (7-ottelu)
sairaspäivät: 21 vrk (liikaa!)

Kovaa on ollut, mutta on ollut myös raadannan arvoista. Monenlaista menoa on vuoteen mahtunut, kunto on noussut kohisten samaa tahtia kuin paino vähentynyt. Väsymys pikkulasten äitinä on meinannut monesti viedä voiton, mutta lenkillä piristyy, vaimitensenytmeni? Kokonaisuudessaan olen hyvin tyytyväinen tekemiseen ja nyt on ainakin tietoa siitä, mihin sitä pystyy kun oikein yrittää.

Pienten vaikeuksien kautta yritän päästä käsiksi opiskelija-arkeen ja uusiin treeneihin. Juuri nyt olen vanhemman muksun kanssa (taas vaihteeksi) kotona päivystämässä, sillä perheemme on sairastanut elokuun alusta kaikki vuoron perään ja loppua ei näköjään näy. Suuret muutokset ja niistä johtuva stressi on ilmeisesti tehnyt työnsä ja palkkaa maksellaan nyt. Onneksi uuden kauden alkuun on vielä aikaa ja leppoisampaa siirtymäkautta riittää vielä kuukauden verran!

1 kommentti:

  1. Nyt pitääs keksi kuinka me saadan ergo ja soutu kaksi, kolme kertta enemmän km kuin viime vuoden hiihto, 2400 km.

    VastaaPoista