maanantai 2. huhtikuuta 2012

Kuunvaihteen kuulumisia

Blogissa on ollut taas hieman hiljaiseloa. Urheilemisen suhteen fiilikset ovat olleet aika lailla maassa viime kuukausina. Jalkavamma kenkkuilee edelleen ja olen epätoivoinen paranemisen suhteen. Muutaman viikon jalka oli jo melko lailla oireeton, mutta vajaa pari viikkoa sitten jänne kipeytyi uudelleen ihan extempore. Mitään järkevää syytä en ole keksinyt moiselle äksyilylle, mutta ei auta muu kuin yrittää hoitaa jalka kuntoon. Olen saanut siihen hierontaa ja nyt myös sähköhoitoa, seuraava pysäkki on akupunktio, jos ei ala tapahtua paranemista. Lepoakin tulee nyt ihan riittävästi, kun vanhempi muksu sairastui ja hoitelen lapsia kotosalla muutaman päivän ajan + ensi viikonloppukin on tavallista pidempi.

Surullisena katselen pihalla myllertävää lumisadetta. Pyöräily on nimittäin ainoa liikuntamuoto, josta jalkani ei ärsyynny, päinvastoin. Tympeän päivän piristykseksi törsötin Visan voimin muutamassa nettikaupassa seuraavia hankintoja:

Shimano WM5o MTB-peruskengät, alesta edullisesti, puoliskoni toimiviksi testaamat
Shimanon polkimet (ja klossit), saas nähdä minkälainen setti tulee, kun blondi tekee ostoksia fillarifoorumia kuukletus-apuna käyttäen ;)Polkimet on kombimallia, joilla pystyy polkemaan normikengilläkin

Selle Italia Diva Gel Flow satula, vanhan herneen tilalle naisten kilpurisatula, joka on tehty erityisen herkkäpeffaisillePikkuisen hirvittää nettikaupoista ostella sokkona, mutta ei ole paljon vaihtoehtoja. Eräästä pyöräliikkeestä yritettiin myydä minulle mummopyörään sopivaa poing-poing-satulaa ja vastaavan kenkä-poljin-klossi-setin hinnalla ei saa paikallisista liikkeistä edes pelkkiä kenkiä. Satulan ostaminen on arpakauppaa joka tapauksessa ja luinpa fillarifoorumilta jonkun ostaneen 7kpl satuloita ennen kuin löysi sopivan. Hullua puuhaa, sillä satulat maksavat 50-200€/kpl. Mitä sitä urheilun eteen ei tekisikään.. Omassa satulakaupassani jouduin tinkimään väristä, olisin halunnut valkoisen, mutta vain musta oli tarjouksessa :D

Paketteja ja (maasto)pyöräilykelejä odotellessa!

2 kommenttia:

  1. Kyllä se kesä sieltä vielä tulee. Usko pois! :) Komeen näköset vermeet sulle tulossa! Itse olin tänään tutustumassa pyöräspinningtunnilla. Oli kyllä melkonen lätäkkö alla tunnin jälkeen, mutta hauskaa oli ja sai kyllä jalat aika tukkoon. :D Mäki odottelen jo lujaa, että vois vaihtaa nastarenkaat pois ja pääsis huristelemaan kunnolla tien päälle.

    -Johanna-

    VastaaPoista
  2. Tänään renkaat vaihdettu ja kengät testattu! Kaksi ja puoli tuntia kärsi jo peffan puolesta polkea ja kaikkia kivoja pidempiä lenkkejä suunnitteilla. Kyllä pyöräily on parasta! :)

    VastaaPoista