sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Aina ei mene kuin strömsössä..

 Pyhästi lupasin alkaa pitää julkista treenipäiväkirjaa, joten kirjaan tänne nyt ylös viikon "treenit" eli listan hyviä & huonoja syitä, miksi kävi kuten alla näkyy.

Viikko 20 treenit

maanantai: lepopäivä, keuhkot tukkoon siitepölystä -> lääkärireissu, määräsi kortisonisuihkeen, jota vastentahtoani olen käyttänyt. :( Huomisesta lähtien koitan taas antihistamiinin ja sarvikuonon voimin.

tiistai: pyöräily töihin 25min, pyöräily töistä kotiin 30min, yksikkötreenien peruminen allergian takia, kovaa yskää ja vasen silmä muurautui kiinni pyörämatkalla.. PIENI KORJAUS: olin nähtävästi eilen niin sekaisin, että en muistanut, että kävin yksiköllä soutamassa. Treeni oli 12km/ 1h10min + pyöräilyt vajalle ja takaisin 20+20min. Kotiin päästyäni oli keuhkot sen verran riekaleina, että peruutin seuraavien päivien treenit.

keskiviikko: pyöräily töihin 25min, pyöräily töistä kotiin 30min, karmee yskä edelleen, kaksikkotreenin peruminen

torstai: kauhea yskä ja tukkoisuus, aamulla ensimmäisenä silmien huuhtelu ja avaaminen silmätipoilla.. Edelleen ei treenejä, tajusin vihdoinkin mennä autolla töihin. Loppupäivä lymyilyä sisätiloissa ja toipumista työpäivästä, olin torstain töissä ja perjantain vapaalla.

perjantai: olo parempi (vesisateella osuutta asiaan), yskimistä enää vähän, tarkoitus oli käydä edes pienellä happihypyllä, mutta ravintoneuvoja- koulutuksen diplomityöesityksen pakertaminen kasaan + lukeminen koko koulutuksen vaikeimpaan tenttiin vei mehut totaalisesti.

lauantai: pitkää päivää koulussa, matkoineen reissussa klo 6.30-20.00 -> saunan ja syönnin kautta nukkumaan

sunnuntai: samanmoinen setti, koulussa 7.00-19.00, illalla pikkuballerinan esityksen kunniaksi pienet juhlat kotosalla, kivaa nähdä lapsukaisiakin välillä

Väsymystä aiheutti myös useampana yönä erittäin vähäiseksi jäänyt uni. Yskiminen ti-ke, ke-to ja tenttistressi pe-la öinä vähensivät yöunet 5-6h:in unen laadusta puhumattakaan. 

Loppukevennykseksi voisin laittaa kuvan mustista silmäpusseista, mutta olkoon nyt. Kouluhommiin panostaminen kannatti, tentti meni hyvin, samoin esitys ja enää ei ole jäljellä kuin etäopintokursseja ja yksi rästiin jäänyt tentti, hyvin vähän siis. Hesan reissuja ei ollenkaan, mikä parasta! 

Huomenna treenit jatkuvat Vehoniemessä suunnistuksen parissa...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti