sunnuntai 27. toukokuuta 2012

"Treeniviikko" 21

Tuntuipas hupaisalta kirjoittaa treeniviikko, kun mitään treenejä ei ole pystynyt tekemään.. :D En osaa enää edes masennella, tämä alkaa olla jo lähinnä huvittavaa takuta näiden vaikeuksien kanssa. Siitepölyallergia on niin villinä, että jouduin hakemaan keskiviikko-aamuna työterveydestä astmalääkkeet. Lääkkeiden kanssa pärjää normielämässä ja töissä, mutta sykkeen noustessa hengenahdistus ja todella paha yskä alkaa välittömästi. 

maanantai:

kokeilumuotoisesti:
- pyöräily töihin 25min
- pyöräily kotiin 30min

-> järkky yskä heti ekan mäen päällä ja siitä eteenpäin koko ajan

tiistai:

- ei urheilua, vain yskimistä

keskiviikko:

- työterveydestä astmalääkkeet, tabletti + ventoline

torstai:

- köhimistä edelleen, odottelua, josko astmalääke alkaisi toimia

perjantai:

kokeilumuotoisesti:
- pyöräily töihin 25min
- pyöräily kotiin pidempää reittiä 40min

-> sama yskiminen jatkuu, illalla vaikeuksia nukahtaa yskiessä

lauantai:

- ei treenejä, kova kutitus kurkussa ja yskimistä. Illalla ei meinannut henki kulkea ollenkaan edes soffalla istuessa.

sunnuntai:

 - ei treenejä, perusoireet jatkuvat..

Viimeksi samanlaiset allergiaoireet ovat olleet kesällä 2005, jolloin ravasin kaikki mahdolliset astmakokeet ja allergiakokeet läpi. Allergioiden todettiin aiheuttavan astmaattiset oireet, mutta astmaa tai rasitusastmaa ei löydetty. Tällöin myös lopetin soudun kokonaan vuosiksi 2006-2009. Paluu lajin pariin tapahtui vähän kuin varkain ja useampaan vuoteen en ole kärsinyt allergiasta lähes ollenkaan. Luulenpa, että tästä vuodesta tulee melkoisen torso vuosi muutenkin. Kesäkuun kisat jäävät väliin viisaudenhampaan leikkauksen vuoksi ja treeniä vesillä ei ole tullut käytännössä ollenkaan. Loppukesäksi kuntoon pääseminen alkaa vaatia jo melkoisen ihmeen. 

En ole silti vaipunut masennukseen, urheiluvammat saavat lepoa ja tämä on vain kärsittävä loppuun asti, ei auta muu. Minua odottaa kaapissani täydelliset pyöräilypöksyt, kunhan hengityselimet alkavat taas kestää rasitusta ja pääsen pyöräilemään kaikkia kivoja pitkiä lenkkejä!:)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti