maanantai 11. kesäkuuta 2012

Viikko 23 pyöräilyä, lepoa, lukemista

Muutaman pyöräilylenkki tuli tehtyä alkuviikosta ja torstain viisaudenhampaan poiston jälkeen oli pelkkää parantelua ohjelmassa. 

maanantai:
- kevyt pyöräilylenkki 90min

tiistai:
- pyöräily töihin 25min ja töistä kotiin 30min (ei lapsenvahtia käytettävissä)

keskiviikko:
- sama kuin tiistai

torstai-sunnuntai:
- löhöilyä kotisoffalla kipeän hampaankolon kanssa. Alkaa muuten käydä voimille tuo soffalla makoilukin, selkä ja takapuoli ovat ihan jumissa istumisesta ja makaamisesta. Ei sovi pakkolepo aktiiviselle ihmiselle, joka liikkuu sekä työssä että vapaa-ajalla.

Sunnuntaina leikkaushaavasta lähti ompeleet purkautumaan ja iltapäivällä/ alkuillasta särky oli melkoinen tukevasta burana-kuurista huolimatta. Tänään menen päivystykseen näyttämään haavaa uudelleen ja toivottavasti sieltä tulisi hyviä uutisia, että panikoin turhaan irtoilevista tikeistä ja häiritsevistä säryistä. 

Keskiviikkona alkaa kesäloma ja olisi kovat poltteet päästä treenailemaan kunnolla kohti Tampereen Kansainvälisiä soutuja (30.6-1.7), missä olisi tarkoitus aloittaa vihdoinkin kisakausi. Jee!! Kunto ei ole kovinkaan kummoinen ja tiedän kuinka tuskallista kilpaileminen tulee olemaan, mutta jokin kummallinen pakkomielle ajaa silti viivalle. Vieläkin se vanha & vaivainen jaksaa intoilla :)

Olen ottanut ilon irti soffalla makoilusta ja lukenut kirjoja hurjasti (osa vielä työn alla):

Rakastan dekkareita, tällä hetkellä tahkoan läpi Jungstedtin Gotlantiin sijoittuvia dekkareita:seuraavana vuoroaan odottaa:  ja välipalaksi vähän koulujuttuihin liittyviäkin:


Aurinkoista alkukesää ja treeni-intoa blogin lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti