maanantai 18. kesäkuuta 2012

Viikko 24 treenailut

Muutama hyvä treeni tuli tehtyä loppuviikosta hyvällä mielellä, lukuunottamatta sunnuntaita, jonka vesitti kirjaimellisesti jäätävä vesisade. Jees, olen sokerista ja jäin ihan puhdasta laiskuuttani sisälle.. :D

maanantai:
- hampaan takia sairaslomalla, lepuutusta koko päivä

tiistai:
- töissä, työpäivän jälkeen edelleen karsea hammassärky

keskiviikko:
- vielä lepuutusta

torstai:
- hyvin kevyt pyörälenkki vaihtelevissa maastoissa (mettäpolku, kuntorata, kävelytie, maantie)
1h 20min

perjantai:
- hyvin kevyt pyörälenkki etsien uusia reittejä Taivalpirtin ja Kaarinanpolun maisemissa, (= eksyksissä noin 2h..) vaihtelevissa maastoissa (mettäpolku, mettäautotie, maantie, pyörän kantamista jne.) yhteensä 2h30min

lauantai:
- soutu 2x 10km rauhallisesti, sis. 2x250m reipas pätkä, yhteensä noin 60min

sunnuntai:
- laiskuripäivä, kaatosade, joten soututreenit tuli peruttua

yhteensä koko viikko: 4h50min

Kuten treenimääristä ja tekemisestä voi havaita, tavoitteellisesta treenaamisesta ollaan kaukana. Tämä nykyinen malli sopii tämänhetkiseen elämäntilanteeseen hyvin, sillä henkistä ja fyysistä pääomaa ei ole tämän enempää irroittaa urheilemiseen. 

Treenaamisen ja kuntourheilemisen tavoite ei mielestäni ole tappaa itseänsä stressiin tehdyistä ja tekemättömistä harjoituksista tai aiheuttaa ylikuntotilaa liialla rasituksella, mikä on hyvin todennäköistä, jos yrittää liikaa. 

Olen myös henkisesti tiedostanut, että käytössäni olevalla mallilla ei saavuteta mainetta, kunniaa, mammonaa ja kiiltäviä mitaleja. Ehkä sitten joskus elämäntilanteen muuttuessa rauhallisemmaksi, voin taas panostaa enemmän laadukkaaseen treenaamiseen, tällä hetkellä tarkoitus on lähinnä huolehtia peruskunnosta ja tuulettaa päätään, mikä olisi muuten suotavaa ihan kaikille kansalaisille suoritettavaksi päivittäin tai ainakin viikottain.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti