tiistai 1. tammikuuta 2013

Hyvää uutta sporttivuotta!

Oikein hyvää uutta sporttivuotta blogini seuraajille! 




Täällä on innolla luotu uusia treenisotasuunnitelmia uuden vuoden varalle, niistä tarkemmin myöhemmin. Rakastan erilaisten treeniohjelmien suunnittelua, mikä on aika hyvä ominaisuus personal trainerille! :) Toivottavasti toteutukseen riittää samanlaista intoa kuin suunnitteluun, eikös hyvin suunniteltu ole puoliksi tehty?

 Vanha plantaarifaskiitti ja raskauden aiheuttamat selkävaivat haittaavat aika lailla treenaamista tällä hetkellä, mutta kunhan vauva syntyy ja pääsee keväällä taas pyörän päälle & veneeseen jalkapohjaa kuormittavien liikuntamuotojen sijaan, uskon ongelmien helpottavan nopeasti. Olen pyrkinyt kaikesta huolimatta tekemään muutaman kävely- ja hiihtolenkin + yhden puntin viikkoon, jotta saa edes vähän verta kiertämään ja raikasta ulkoilmaa keuhkoihin.

Uuden vuoden pippaloita vietimme yhdessä hyvien ystävien kanssa & tarjoamalla heille herkullisen illallisen. Iso kiitos kaikille vieraille mukavasta illasta!

Alkuruoaksi oli kana-ceasar-salaattia, josta en valitettavasti huomannut napata kuvaa. 

Tässä ohje suosiota saaneelle salaatille:

salaattipohja:
- 1 pss jääsalaattia
- 1 ruukku tummaa vihreää salaattia
- 1 ruukku punaista salaattia esim. Tammenlehti tai Salanova

krutongit:
- 3 viipaletta hyvää maalaisleipää
- valkosipulinkynsiä oman maun mukaan
- oliiviöljyä

kana:
- 1tl punaista currytahnaa
- reilu loraus oliiviöljyä
- 300g broilerin fileesuikaleita, naturel

kastike:
-  6 anjovisfileetä
- 1tl Worcestershire- kastiketta
- 2-3 valkosipulinkynttä
.- 3/4 dl oliiviöljyä
- 1rkl sitruunamehua
-1tl dijon-sinappia
- muutama kierros mustapippuria myllystä

Huuhtele ja linkoa salaatit, revi ne suupalan kokoisiksi paloiksi. Paista maalaisleivästä kuutioidut krutongit oliiviöljyssä ja valkosipulisilpussa, kuivata niitä hetki uunissa (200 astetta, kiertoilma, jos uunista moinen löytyy). Kuumenna oliiviöljy ja currytahna pannulla, paista kanat kypsiksi pyöritellen edm. seoksessa. Laita kaikki kastikeainekset korkeaan astiaan (esim. shaker), sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi tahnaksi. Yhdistä kaikki ainekset kulhossa ja sekoita salaatti hyvin.

Pääruoaksi oli espanjalaista paellaa


ja jälkiruoaksi appelsiini-mango-juustokakkua





















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti