torstai 18. huhtikuuta 2013

Back to pisnes

Vihdoinkin olen saanut pikkunyssäkän syliini :) 

Hän saapui maailmaan myöhään perjantai-iltana eli huomenna ikää on ruhtinaalliset yksi viikko. Synnytys meni hyvin ja pääsimme kotiin heti seuraavana päivänä. Totuttuun tyyliin meinasi tulla kiire sairaalaan, sillä koko operaatioon kului lopulta vain kaksi tuntia, josta olin sairaalassa reilun tunnin. Onneksi sairaalaan on matkaa vain 12km ja myöhään illalla Lahdentiellä pääsi helposti 120km/h...

Vauva-arki on alkanut ihan mukavasti ja olen käynyt joka päivä tällä viikolla tekemässä kävelylenkin. Aloitin puolesta tunnista ja olen pidentänyt joka lenkkiä viidellä minuutilla. Tänään on ohjelmassa 45min. Kävely sujuu ihan mukavasti ja pystyy ihan reippaasti viuhtomaan. Silti selkä- ja kaikki mahdolliset ja mahdottomat vatsalihakset ovat melko heikossa hapessa. Onneksi selän hermosärky-oireet raskausajalta ovat poissa. Lihaksisto ja ryhti palautuvat ajan kanssa. Oman päätelmäni mukaan osa epämääräisistä selkäjomotuksista voi johtua myös epäonnistuneesta spinaalipuudutuksesta. 

Pitää kyllä tapahtua ihmeparantumisia niin lihaksiston kuin kunnonkin suhteen, että kisastartit Kauksun kansainvälisissä kesäkuussa ovat mahdollisia. Saattaa olla, että kisakauden avaus siirtyy elokuun kisarupeamaan, sillä haluan kuntoutua oman vointini enkä kalenterin mukaan. 

Tällaista tällä kertaa, vauvanhoito-askareet kutsuvat!

2 kommenttia: