lauantai 6. huhtikuuta 2013

Tylsyyttä & penkkiurheilua

Edelleen ollaan yhtenä kappaleena, laskettu aika tuli ja meni, mutta toivo elää, että tämä muksu alkaisi pian syntymään. Päivät ovat pitkiä ja tylsiä, mutta onneksi tänä viikonloppuna on ollut sentään vähän tekemistä, sillä telkkarista tulevat SM-hiihdot. 

Lisäjännitystä lauantai-iltapäivään tuo myös viime kausilta tutun kaksikkoparini leirikisat Tsekinmaalla ja näissä kisoissa pääsee Tuisku-venekin tositoimiin ensi kertaa tällä kaudella. Satuin jopa löytämään kisoista online-seurannan ja hyvällä arvailulla + kuukelin translatorin avulla olen saanut selkoa tuloslistoista, tosin siskon starttia vielä odotellessa.. Tässä yhteydessä voisin samalla antaa isot pyyhkeet hiihdon SM-kisojen järjestäjille nykyaikaisen online-seurannan puutteesta ja tulossählingistä ylipäätänsä muutenkin (miesten viestin tuloslistan ensimmäinen versio ihan päin honkia). Ärsyttävää katsella kisoja, kun tutut kaverit eivät satu olemaan siellä ihan kärkipäässä ja koko lähetyksen aikana ei tule pienintäkään informaatiota edes joukkueen sijoituksista vaihdoissa yms.

Viime viikonloppuna eli pääsiäisenä tuli nautiskeltua jälleen hyvästä ruoasta. Alkaa pikkuhiljaa nämä kertyneet raskauskilotkin huolestuttaa, kun ei ole muuta tekemistä kuin istua soffalla ja katsella telkkua + syödä. Selkä ei kestä minkäänlaista kävelyä/ liikuntaa/ hyötyliikuntaa yrityksistä huolimatta ja yli puolen tunnin seisomisen tai kävelemisen jälkeen tulee yleensä sellainen iskiashermo-halvaus, että esimerkiksi istuma- tai makuuasennosta nousemiseen voi mennä pahimmillaan 5-10min. Tämä ongelma on vain oikealla puolella alaselässä ja oikea jalka onkin enimmäkseen puuduksissa koko ajan. :( 
Toivottavasti tämä iskias-vaiva jää synnytysosastolle, kuten edellisessäkin raskaudessa kävi.

Pääsiäisherkkuja viime viikonlopulta
Luomulampaanviulua, minttuista hernesosetta (Jamie Oliverin resepti) & paistoliemi-konjakki-kastiketta


 Lemppari-salaattiani eli kreikkalaista salaattia


Heikinleivän luomumämmiä (oli muuten pikkuisen erimakuista kuin kaupan tavallinen- tai luomumämmi, tässä kohtaa moni mämmin inhoaja pyörtäisi mielipiteensä).
 Heikinleipä on pieni tilamyymälä Kangasalan Saarikylillä, joka myy oman pellon luomutuotteita ja erilaisia pienleipomotuotteita. 


Luomumämmiä vaniljakastikkeella, nam!

Kaikki on valmista ja jopa fillari on raijattu huollettavaksi, joten tervetuloa vauva ja aurinkoiset kevätlenkit! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti