keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Hyvää uutta vuotta 2014!

Heipparallaa! 

Täällä on juhlittu uutta vuotta perinteisin menetelmin. Treenaamalla, syömällä hyvin, viettämällä aikaa parhaiden kavereiden kanssa ja nukkumalla huonosti.. :D

Uudenvuoden aattona kävimme siskon kanssa vähän vesijuoksemassa. Olo on ollut juminen keliolosuhteista johtuvasta puntti- ja ergopainotuksesta, joten vesijuoksu teki hyvää rasittuineille lihaksille. Uimahallikorttikin menee vanhaksi, niin hyvä tuhlata käyntikertoja hyödyllisiin treeneihin.

Ilta kului syödessä ja kavereiden kanssa seurustellessa, valvoimme supermyöhään, mutta onneksi vauvakin antoi muutaman tunnin nukkua. Hän taisi nukkua pisimmän unipätkänsä ikinä, sillä hän heräsi vasta viiden jälkeen aamuyöstä syömään ensimmäisen kerran. Meteli tai rakettien paukuttelu ei paljoa unia haitannut.

Heti aamupäivällä uudenvuodenpäivänä eli tänään kirmasimme Team Mamun voimin sauvakävelylenkille ja pistelimme pienestä univajeesta huolimatta jalalla koreasti 2,5h/16km. Ei ollut parin viinilasillisen ja yhden samppanjalasillisen jälkeen tukka kipeä, niin mikäs siinä jauhaessa menemään. On muuten hienoa, kun voi juhlien jälkeenkin tehdä treenit normaalisti, eikä tarvitse kärsiä mistään sivuoireista ;)

Uudelle vuodelle toivotan hyviä treenejä, menestystä kilpailuihin, vähän vammoja, liikkumisen iloa ja muuten vaan hyvää fiilistä! :)


Mansikka-Marianne-juustokakku (made by mamukaveri). Superhyvää!


Uudenvuoden eka lenkki, tässä menee "latu"...

 

Soutaankin pääsisi Kaukajärvellä, jos haluaisi. En vain innostu näistä kylmistä keleistä, onnettomuus- ja sairastumiriskit ovat liian suuret.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti