perjantai 17. tammikuuta 2014

Perjantai-fiilistelyitä

Kotona on hiljaista kuin huopatossutehtaalla. Lapset nukkuvat ja mies on vielä iltamyöhällä voitelemassa suksia viikonlopun SM-hiihtoja varten. Edessä on jännittävä viikonloppu hiihtokisoineen, ainakin huomenna lähdemme mukaan kannustamaan koko perheen voimin. Ilta kului haaliessa kasaan kaikki paksut ja lämpimät vaatteet pakkasta vastaan.

Vauva on nukkunut kylmyydestä huolimatta vaunuissaan tyytyväisenä päikkäreitä joka päivä. Sisällä hän ei päivällä suostu nukkumaan varttia kauempaa ja sitä kiukuttelua, joka siitä seuraa ei kestä kukaan. Pukemista kyllä riittää: alusbody, sukkahousut, paksu college-puku, villahaalarit, ohuet villasukat, paksut villasukat, toppatöppöset, kypärä-myssy, pipo, tumput, toppahaalari, neulottu paksu villapeitto makuupussiin, paksu untuvamakuupussi, sadesuoja ja harso... :D Vaunut ovat avomalliset juoksurattaat ilman jalkapeitteitä yms. niin vaaditaan "hieman" toppausta. Onneksi itselle hiihtolenkille riittää vähän vähemmän.

Kävin tänään hiihtämässä koti-Kyötikkälässä tunnin kevyen iltatreenin. Puolet tasuria 750m pertsanladulla ja puolet vaparia 400m urheilukenttää ympäri. Oli mukava hiihtää ja pitää hattua nostaa kunnan latumiehille ja -naiselle, olivat lumikolalla tehneet ihan laadukkaan pertsan ringin ja vapariakin pääsi hissukseen vähän enemmän möykkyisellä baanalla. :) Pari kanssahiihtäjää oli pyörimässä, mutta ei tullut ollenkaan samanlaista ahdistusta kuin Kaupin tykkibaanalla, jossa tuntui kuin olisin ollut keilapallona.

Iltapalaksi tattarimuroja mustikoilla ja kauramaidolla + raejuustoa luomupähkinätahnalla. Melkein kaksi viikkoa ilman sokeria, herkkuja ja suusta sisään vain laadukasta ruokaa ja paljon.
Kisapaino here I go again! Enää ei tee edes tummaa suklaata mieli. 
Niin hyvä olo, suosittelen lämpimästi :)


Vielä pikaiset rentoutukset ja venyttelyt rollerilla ja kumpparilla ja sitten peti kutsuu, jotta jaksaa kannustaa ja myös itse treenata viikonloppuna. Voin kertoa, että ulkoilmamyrkytyksen jälkeen vaatii motskaria lähteä vääntämään omaa treeniä (ja alla vielä tuplatreeni, aamulenkille nääs ennen kisoja). 
Hiihtojännitystä on ilmassa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti