perjantai 18. huhtikuuta 2014

Synttärihulinaa ja soutukauden avauksen odotusta

Pikkuisen ihanat pippalot saatiin onnistuneesti pidettyä. Vähän meinasi hermo palaa kakun kanssa, mutta onneksi kakku maistui superhyvälle maailman rumimmasta ulkomuodosta huolimatta. Kakku oli niin karseannäköinen, että ei päässyt julkaistavien kuvien listalle. Kinuski lävisti haperon pähkinäkakkupohjan ja sitä rataa..

Tällä kertaa panostettiin synttäreiden rekvisiittaan oikein urakalla, sillä ystäväni ovat avanneet aivan ihanan teemajuhliin erikoistuneen nettikaupan:


 
Pinkit metallinhohtoiset ilmapallot saavat jäädä vappuun asti


Ihanat kortit ja kukat pikkuiselle, kuvassa myös kakkukynttilä, joka oli kakun päällä, joka taas ei ollut kuvauskelpoinen.. 

Kynttilän aion säästää, sillä olen säästänyt 1v. kynttilät myös vanhemmille lapsille. Olen kerännyt kaikille lapsille "lapsuusmuisto"-boksit, jossa on kaikenlaista sälää, piirustuksia, sairaalarannekkeet, ensimmäiset tutit, syntymäpäivän Aamulehdet ja Moron vauvailmoitukset, nämä kynttilät ja kaikenlaista hassua pientä muistoksi.
 

Haastava kuvauspaikka ei tee oikeutta ihanalle lippunauhalle, en ole vielä edes raaskinut poistaa koristetta, koska se piristää keväisesti muuten niin maanläheisin värein sisustettua olkkariamme. 


Pikkuneiti ei vielä kävele apinamaisesta kiipeilytaidosta ja muusta liikunnallisuudesta huolimatta. Kiipeää soffalle ja sängylle sujuvasti ja konttaa ulkona sata metriä pihatietä, kun selkänsä kääntää. 

Lahjaksi saadun vink-vink-kärrynkin idean hän käsitti ihan väärin. Tuosta tuli pari kertaa kopsahdettua oikein kunnolla kumoon, mutta yritykset hytkyttää kärryllä resiinamaisesti eteenpäin jatkuvat vastoinkäymisistä huolimatta.
 

Söpöt servetit :)
 

Menun väkersin lapsilta nyysityille jämäpahveille seinälle ja nuo hauskat koristeet ovat Juhlahumusta. Koristeet saa repäistyä "auki" jolloin niistä tulee spiraalinmuotoiset heiluvat ja välkkyvät pienten ihmisten huomion kiinnittäjät. Nämä ripustin keittiönkaapin oviin sellaisenaan, kun heti alla oli katettuna kahvipöytä. Yksi koriste roikkui ulko-ovessa toivottamassa vieraat tervetulleeksi ja loput olkkarissa.


Peanutbutter-cupcakes

 Ohje Kinuskikissan blogista tuunattuna gluteenittomaksi & twistattuna luomuaineksilla. Viimeistely pääsiäismunilla ja teemaan sopivilla cocktail-lipuilla. Maku & koostumus ihan täydellinen gluteenittomuudesta huolimatta (yleensä gluteenittomat murenevat helposti), mutta ei mikään kevyttuote todellakaan, kermaa, suklaata ja pähkinätahnaa..


Vihdoinkin saimme hankittua uuden vatkaimen pakon edessä edellisen, jo tammikuussa hajottamani tilalle. Jos tämä kMix ei kestä, niin lupaan vatkata loppuelämäni käsivispilällä.. Viimeisen vuoden aikana meiltä on hajonnut pyykkikone, kolmas sähkövatkain, kahvinkeitin ja nyt viimeisempänä liesi.. Magic Touch!


Tiistaina Kaukajärven itäpääty oli vielä ihan umpijäässä. Eilen torstaina järvi oli lämpimän ilman ja raivokkaan aallokon vaikutuksesta kokonaan sula. Tänään lepopäivänä kuolasin tilannetta autolla ohi ajaessa parikin kertaa mennen tullen ja huomenna ehkä vesille, jos tuuli sallii! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti